lördag 26 november 2011

Silverstjärnan och andra nyheter


Halloj. Vad kul att du tittade in!

Lite nyheter:
Just nu är jag djupt försjunken i min barn/ungdomsroman som kommer hösten (2012). Enormt roligt att äntligen få skriva skönlitterärt. Utan att avslöja alltför mycket kommer här två arbetstitlar: "Silverstjärnan" och "Stjärnskeppet". Manuset är i det närmaste färdigskrivet, men jag skall fila och putsa ytterligare under några veckor.

Min nya faktabok om robotar och artifciell intelligens dyker också upp under hösten. Förutom detta så arbetar jag på en uppföljare till Aliens!

På lördag (3 december 2011) drar jag till Bokia i Alingsås för att kora en vinnare i deras "Aliens-tävling". Om du bor i Alingsås så tveka inte att ta dig till Bokia och måla en Alien. Du kan vinna biljetter till vetenskapscentret Universeum i Göteborg.

Jag har också spelat in några radioprogram om astronomi och musik för Sveriges radio. Vi får se när de dyker upp. I förra veckan blev det klart att jag skall medverka i vetenskapsfestivalen i Göteborg sm äger rum i april. En stor kunskapsfest! Skall bli jättekul, mer info kommer.

Ha det fint! Och om du gillar Aliens! Glöm inte att gå in och gilla www.facebook.com/ALIENSFAKTA

Peter